Βασιλόπουλος: «Κανείς δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει μετά τη διακοπή»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Κανείς δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει μετά τη διακοπή»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου Βίκος Cola με την Κύμη και την... περίεργη φάση που βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Tο παιχνίδι με την Κύμη, είναι ένα ματς που μας βρίσκει, έπειτα από μία πάρα πολύ μεγάλη διακοπή. Άρα και μόνο γι΄αυτό το γεγονός είναι πολύ δύσκολο, γιατί καμία ομάδα δεν ξέρει πως θα αντιδράσει, έπειτα από ένα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Κύμη έχει αλλάξει προπονητή και αρκετούς παίκτες. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα απ’αυτή που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο αλλά και στο Κύπελλο.

Εμείς είμαστε σε μία περίεργη φάση, με αλλαγές και τραυματισμούς. Ευελπιστώ ότι θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, χωρίς να μας επηρεάσει η πολύ μεγάλη διακοπή. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι ο κόσμος δεν θα... επηρεαστεί από το μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημους αγώνες της ομάδας και θα έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα