Φιλικό με… μισή ομάδα για τον ΠΑΟΚ

Φιλικό με… μισή ομάδα για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φιλικό με… μισή ομάδα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ περιλάμβανε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τη ΧΑΝΘ καθώς λόγω των απουσιών ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στη διάθεσή του μόλις οκτώ παίκτες.

Για την ακρίβεια, απόψε αναμένεται να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Ουίλιαμ Χάτσερ, Φιλ Γκος, ενώ ο Ντάριους Γκάρετ επέστρεψε λίγη ώρα πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα. Ο Τζαμάλ Τζόουνς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, το αντιμετωπίζει με θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί κι έτσι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στη διάθεσή του μόλις οκτώ παίκτες. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ένα φιλικό παιχνίδι, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα της ΧΑΝΘ, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ενόψει πρωταθλήματος και Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες (Jefferson, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Tepic, Τσόχλας, Ζάρας και Μαργαρίτης) στη διάρκεια του φιλικού τεστ με την ομάδα της ΧΑΝΘ, περιμένοντας πλέον την πλήρη ενσωμάτωση και των υπολοίπων. Ο Jamal Jones παρακολούθησε το παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.

Ο Darrius Garrett έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγη ώρα πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του και αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι Phil Goss, William Hatcher, οι οποίοι αναμένονται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα