Φιλική νίκη (97-75) του Άρη επί του Ερμή Αγιάς

Φιλική νίκη (97-75) του Άρη επί του Ερμή Αγιάς

Gazzetta team
Φιλική νίκη (97-75) του Άρη επί του Ερμή Αγιάς

bet365

Ο Άρης έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων που πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (4/3, 18:30) με νίκη επί του Ερμή Αγιάς στο Nick Galis Hall με 97-75.

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη δεν βρέθηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο αλλά και ο Γιώργος Αγγέλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ερμή Αγιάς έδωσε σήμερα (27/02) ο ΑΡΗΣ, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Nick Galis Hall». Οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν της θεσσαλικής ομάδας με 97-75 και διατηρήθηκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακού (04/03, 18:30), για τη 17η αγωνιστική της Betshop Basket League. Με τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών για την ομάδα μας, στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 52-36, 75-53, 97-75

*Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Νίκος Κάλλεν. Παρών ήταν και ο Θανάσης Πλιάκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα