Για τον Δημήτρη, πρέπει να πας!

Για τον Δημήτρη, πρέπει να πας!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Για τον Δημήτρη, πρέπει να πας!

bet365

Το αυριανό (20/2, 18:00) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά έχει ξεχωριστή σημασία γιατί τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Δημήτρη, ενός φίλου του Άρη ο οποίος υποβάλλεται σε μια σκληρή δοκιμασία. Ο Νίκος Γκάλης θα είναι εκεί, εσύ;

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, ένα πανό είναι σταθερό στα κάγκελα κάθε γηπέδου που αγωνίζεται ο Άρης. Γράφει… «Σε περιμένουμε Μητσάρα μαχητή». Το βαστούν οι φίλοι του, είναι μια απόδειξη στήριξης και προσμονής. Ο Δημήτρης διανύει το 24ο έτος της ηλικίας του, αλλά εδώ και 22 μήνες δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. Τον Απρίλιο του 2017 ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Ήταν συνεπιβάτης. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Το σοβαρό πρόβλημα του Δημήτρη έγινε γνωστό στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 4 Οκτωβρίου του 2017. Εκείνη την ημέρα, οι φίλοι του ζήτησαν μια φωτογραφία των τότε καλαθοσφαιριστών της ομάδας μπροστά στο πανό, για να την δει ο Δημήτρης, σε μια προσπάθεια ψυχολογικής στήριξης. Κι αυτό έγινε πριν την έναρξη εκείνου της αναμέτρησης.

Στους μήνες που ακολούθησαν, ο Δημήτρης παραμένει στο κέντρο αποκατάστασης. Τα έξοδα είναι πολλά και ο ασφαλιστικός φορέας δεν σκοπεύει να συνεχίσει να καταβάλλει το κόστος, με συνέπεια να υπάρχει ο κίνδυνος να πάει στράφι ό,τι προηγήθηκε στο διάστημα των 22 μηνών.

Ο προγραμματισμός του αυριανού (20/2,18:00) φιλικού αγώνα του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά έχει ξεκάθαρο αλλά και συμβολικό στόχο. Τη συγκέντρωση χρημάτων ούτως ώστε να συνεχίσει ο Δημήτρης το πρόγραμμα αποκατάστασης και με την ελπίδα ότι θα βγει πιο δυνατός μέσα από αυτή τη δοκιμασία. Είναι συμβολικός, γιατί κατάγεται από το Βασιλούδι το οποίο ανήκει στον Δήμο Λαγκαδά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο αυριανός (20/2, 18:00) φιλικός αγώνας του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά έχει ξεχωριστή και ανώτερη αξία από κάθε άλλον. Είναι ένας αγώνας ανθρωπιάς και υποστήριξης ενός παιδιού για να αποκτήσει τα δικαιώματα που έχουμε όλοι. Η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων άρχισε από τον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς όποιος είχε τη δυνατότητα, αγόρασε κουπόνια αξίας 5 ευρώ το καθένα. Το ίδιο θα γίνει και στο Αλεξάνδρειο.

Είναι ευνόητο ότι οι κερκίδες του Παλέ θα πρέπει να γεμίσουν, είναι η ελάχιστη υποχρέωση ενός ανθρώπου σ’ έναν άνθρωπο που χρειάζεται την υποστήριξη όλων. Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε για τον ιδιαίτερο σκοπό του φιλικού αγώνα, για τη μάχη του νεαρού Δημήτρη και ενημέρωσε ότι θα είναι στο γήπεδο. Γιατί στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από ένα παιχνίδι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα