Συζήτηση για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Συζήτηση για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Gazzetta team
Συζήτηση για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

bet365

Εδώ και πολλούς μήνες, υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ της Πολιτείας με τον ΑΣ Άρης για την παραχώρηση του Παλέ ντε Σπορ και προς αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση.

Σε αυτή συμμετείχαν, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος και εκ μέρους του ΑΣ Άρης οι Χρήστος Γρόλλιος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης. Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Mε πρωτοβουλία της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με θέμα τη μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη. Ενός χώρου που είναι συνυφασμένος με την ιστορία τόσο του συλλόγου όσο και του ελληνικού μπάσκετ.

Στη συνάντηση, όπου το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα