Πρόταση της Σολέ στον Νταλό και σκέψη αποχώρησης από τον Άρη!

Πρόταση της Σολέ στον Νταλό και σκέψη αποχώρησης από τον Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρόταση της Σολέ στον Νταλό και σκέψη αποχώρησης από τον Άρη!

bet365

Ο Μπορίς Νταλό βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σολέ και σκέφτεται να φύγει από τους «κίτρινους».

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον 24χρονο παίκτη υφίσταται εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες. Φαίνεται ότι οι συζητήσεις προχώρησαν στο τελευταίο 48ώρο και στον Άρη γνωρίζουν τη σκέψη αποχώρησης του παίκτη. Μένει να φανεί αν θα βρεθεί φόρμουλα «διαζυγίου», δεδομένου του ότι ο παίκτης υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι, είναι πληρωμένος και μπορεί να αποχωρήσει μόνο με τη συγκατάθεση των «κίτρινων».

Όπως και να’ χει, η περίπτωση του Νταλό δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο γιατί ο Άρης είναι υποχρεωμένος να πετύχει την άρση ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Λόγω αυτής, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, καθώς η μοναδική επιλογή είναι ο Κέβιν Ουέαρ, ο οποίος πρόσφατα άφησε την Κύμη στα… κρύα του λουτρού. Κι όσο διατηρείται η απαγόρευση μεταγραφών, οι «κίτρινοι» θα είναι δέσμιοι μιας αρνητικής κατάστασης και θα εξαρτάται από τις προθέσεις των αθλητών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα