«Έκλεισε» τον Πάρις Λι για το καλοκαίρι η ΑΕΚ! (vids)

«Έκλεισε» τον Πάρις Λι για το καλοκαίρι η ΑΕΚ! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
«Έκλεισε» τον Πάρις Λι για το καλοκαίρι η ΑΕΚ! (vids)

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Πάρις Λι για τα επόμενα 2+1 χρόνια, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν από τώρα σε συμφωνία!

Ατρόμητος - ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» προσέχουν για να... έχουν κι έτσι συμφώνησαν από τώρα με τον Αμερικανό γκαρντ της Άντβερπ, σε μια υπόθεση που την χειρίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στο ραντάρ τους εδώ και καιρό τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος διανύει μια πολύ καλή σεζόν με την βέλγικη ομάδα και αντιμετώπισε την ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Πλέον ήρθε και η οριστική συμφωνία, αφού ο Λι αναμένεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για 2+1 χρόνια, με το τέλος της φετινής σεζόν.

Η Άντβερπ τού είχε κάνει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020, ωστόσο η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καλύψει το buy out που προβλέπεται για να τον κάνει δικό της.

Ο Λι έχει κατά μέσο όρο 12.8 πόντους, 5.6 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ φέτος στο BCL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα