ΕΚΟ All Star Game: Με Χάτσερ και Χάντερ η διοργάνωση των «αστέρων» της Basket League!

Κάτια Πετροπούλου
ΕΚΟ All Star Game: Με Χάτσερ και Χάντερ η διοργάνωση των «αστέρων» της Basket League!

bet365

Ουίλιαμ Χάτσερ και Βινς Χάντερ θα βρεθούν στο EKO All Star Game της Θεσσαλονίκης!

Η απουσία των ονομάτων τους από την λαμπερή διοργάνωση της Basket League προκάλεσε ένα... σοκ, αλλά υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση!

Κι αυτό διότι ο Ρίον Μπράουν (Προμηθέας) και ο Κρις Χόρτον (Κύμη) δεν θα δώσουν το «παρών» στο EKO All Star Game του «Nick Galis Hall», με τους παίκτες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να τους αντικαθιστούν.

Ο Χάτσερ θα αγωνιστεί με τους «World Stars», ενώ ο Χάντερ θα συμμετέχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο Ουίλιαμ Χάτσερ του ΠΑΟΚ θα πάρει την θέση του τραυματία Ρίον Μπράουν του Προμηθέα στην σύνθεση των World Stars, που θα αγωνιστούν με αντιπάλους τους Greek Stars στον κεντρικό αγώνα του ΕΚΟ All Star Game 2019, ο οποίος θα γίνει στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή (10/2, 16:00).

Ο Βινς Χάντερ της ΑΕΚ θα αντικαταστήσει τον Κρις Χόρτον της Κύμης στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του ΕΚΟ All Star Game ’19, που θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κυριακής (10/2)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα