Χόκινς: «Στο Χολαργό παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

Gazzetta team
Χόκινς: «Στο Χολαργό παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

bet365

Ο Τζαβόντε Χόκινς έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα σεζόν για τον Χολαργό και τόνισε πως άρχισε να γράφει την ιστορία του στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η συνέντευξη του Αμερικανού στο περιοδικό της ομάδας, «Holarwood»:

Ο Χολαργός δείχνει ασταμάτητος παρότι δεν διαθέτει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Basket League. Πως το εξηγείς;

Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά, χωρίς εγωισμούς και με τεράστια επιθυμία για να φτάσει στη νίκη. Στόχος μας και πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε να «χτίζουμε» και να γινόμαστε δυνατότεροι παιχνίδι με παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουμε στο μέγιστο βαθμό από πλευράς ατομικής και ομαδικής απόδοσης. Και απ’ ότι φαίνεται ως τώρα είμαστε στον σωστό δρόμο.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό σας; Πού αποδίδεις αυτή την επίδοση (8 νίκες-7 ήττες);

Το μυστικό μας για τις 8 νίκες που έχουμε πετύχει είναι το ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλο! Γι’ αυτό και προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν είμαστε κοντά στο σκορ με οποιονδήποτε αντίπαλο, βρίσκουμε τη λύση, συσπειρωνόμαστε και παλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη. Και εν τέλει τα καταφέρνουμε. Αυτό είναι το μυστικό μας, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Ο κόσμος είναι δίπλα σας και σας στηρίζει. Είναι ένα από τα «όπλα» σας για να πετύχετε τους στόχους σας;

Πράγματι και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη που μας παρέχουν. Πιστεύουν στο σύνολο που έχουμε δημιουργήσει υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας και αυτό το στοιχείο μας δίνει δύναμη και ώθηση, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις στον κόσμο του Χολαργού;

Να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνουν ως τώρα, γιατί η βοήθεια τους είναι σημαντική και εμείς από την πλευρά μας, σε κάθε ματς, να ξέρουν ότι θα δίνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Αποτελούν το στήριγμα μας, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σ’ ένα παιχνίδι και μας δίνουν την ώθηση για να φτάσουμε στον στόχο που είναι να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μέσα στο σπίτι μας.

Αν και δεν έχεις πολλές παραστάσεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, φαίνεται να έχεις εγκλιματιστεί άμεσα στην φιλοσοφία του κόουτς Λυκογιάννη.

Είναι αλήθεια ότι δεν διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο FORDHAM και σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίστηκα στην Φινλανδία πέρυσι, με την φανέλα της Σαλόν Βίλπας. Θεωρώ ότι στον Χολαργό επί της ουσίας ξεκίνησα να γράφω την δική μου μπασκετική ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα