ΑΕΚ: «Παραβατικοί και ακραίοι δεν έχουν θέση στην ομάδα μας»!

ΑΕΚ: «Παραβατικοί και ακραίοι δεν έχουν θέση στην ομάδα μας»!

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: «Παραβατικοί και ακραίοι δεν έχουν θέση στην ομάδα μας»!

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε μαινόμενη ανακοίνωση και καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση στο προφίλ του Τζόρνταν Θίοντορ στο instagram.

Ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο instagram, το οποίο προκάλεσε την «έκρηξη» του Χάρη Γιαννόπουλου, αλλά και της ομάδας του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε το περιστατικό με ανακοίνωσή της και τόνισε πως «παραβατικοί και ακραίοι δεν χωρούν στην ομάδα».

Αναλυτικά:

«Μία μεμονωμένη, αλλά αποκρουστική αντίδραση "φιλάθλου" στο λογαριασμό του αθλητή μας, Τζόρνταν Θίοντορ, σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, προκάλεσε δικαιολογημένα την ομόθυμη καταδίκη εκ μέρους των φίλων της "Ένωσης".

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να αποδοκιμάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το σχόλιο του θρασύδειλου, ο οποίος "εισέβαλε" στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του Τζόρνταν, με αποκλειστικό στόχο την εκδήλωση των αρρωστημένων ορέξεών του, και κατόπιν "εξαφανίστηκε".

H AEK BC στέκεται στο πλευρό του Τζόρνταν, και μαζί του φιλοδοξεί να διακριθεί στα μεγάλα, στα σπουδαία, που έρχονται.

Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να ανεχθεί οποιασδήποτε μορφής ρατσιστική ή εθνικιστική επίθεση κατά μελών της. Θα αντιδράσει παντειοτρόπως, και με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να τα προστατεύσει από αθλιότητες, που δεν συνάδουν με τα "πιστεύω" του συλλόγου.

Η ΑΕΚ των αξιών και των συμβολισμών, η ΑΕΚ της προσφυγιάς και των Αγώνων, με τις αδιαμφισβήτητες ευαισθησίες στο DNA της, δεν δύναται να αποδεχθεί αποκλίνουσες συμπεριφορές.

Στην οικογένεια της ΑΕΚ δεν χωρoύν παραβατικοί και ακραίοι. Δεν έχουν θέση στις δραστηριότητες της Ομάδας μας. Δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας. Πολλώ δε μάλλον δεν έχουν θέση προβοκάτορες, που στο όνομα του συλλόγου, πιθανώς, επιδίδονται σε βαρβαρότητες, με στόχο εν τέλει να πλήξουν τον ίδιο τον σύλλογο.

Ο αθλητικός πολιτισμός της Αθλητικής Ενώσεως Κωσταντινουπόλεως ενσαρκώνει από γεννήσεώς της τα ανώτερα ανθρώπινα ιδεώδη και μ’ αυτά πορεύεται η πλειονότητα των εκατομμυρίων πιστών της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο (θα) κινούμαστε σταθερά και αταλάντευτα.

ΑΕΚ ΒC».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα