Παπαθεοδώρου: «Ένα μήνα τώρα, ταξιδεύουμε συνέχεια»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ένα μήνα τώρα, ταξιδεύουμε συνέχεια»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Προμηθέα και εξήγησε τα αίτια του αποτελέσματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη νίκη του. Έλεγξε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν καλύτερος από εμάς και στις δυο πλευρές του γηπέδου, έβγαλε ενέργεια, είχε στόχο σε άμυνα και επίθεση και εκτέλεσε το πλάνο του με επιτυχία. Εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να ακολουθήσουμε τον ρυθμό, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, όταν ο Προμηθέας πήρε μια διαφορά. Στο β΄ ημίχρονο ανεβάσαμε κάπως τον ρυθμό μας και βελτιώσαμε την άμυνά μας, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα άλλο πέρα από μια καλύτερη εικόνα.

Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη που θα κρίνει την κατάταξή μας στην Ευρώπη και μετά, από την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε κατά το διάστημα της διακοπής. Θυμίζω ότι εδώ και ένα μήνα κάνουμε συνεχώς ταξίδια και αυτό μας έχει επηρεάσει αρκετά στην ενέργεια μας και στην συγκέντρωσή μας.

Προσπαθήσαμε στο τέλος να περιορίσουμε την έκταση της ήττας και να κρατήσουμε τους 25 πόντους διαφορά από τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και πάλι στον Προμηθέα και για τη δίκαιη νίκη του, αλλά και για την πρόκρισή του στους «16» του BCL».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα