Γαλατσόπουλος: «Την επόμενη διετία θα ενισχύσουμε τον ελληνικό χαρακτήρα του πρωταθλήματος»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γαλατσόπουλος: «Την επόμενη διετία θα ενισχύσουμε τον ελληνικό χαρακτήρα του πρωταθλήματος»

bet365

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε δηλώσεις ενόψει του EKO All Star Game (09-10/02) κι εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σας καλωσορίζουμε στην όμορφη πόλη μας. Η αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Πέρυσι στην Πάτρα, για την αναβίωση του ΕΚΟ All Star Game, είχαμε μεγάλη συγκίνηση. Με τη μεγάλη βοήθεια της ΕΚΟ, της ΚΑΕ Προμηθέας διοργανώσαμε ένα από πιο επιτυχημένα All Star Game.

Φέτος αποφασίσαμε να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον πήχη επιστρέφοντας στη μητρόπολη του Μπάσκετ. Ο πρώτος λόγος, ήταν να αποτίσουμε ένα φόρο τιμής στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να προσφέρουμε την αξέχαστη εμπειρία, η πόλη να ζήσει ξανά τη γιορτινή ατμόσφαιρα, να νιώσει ξανά τη συγκίνηση και την αγωνία που προσφέρει ένας καλός αγώνας. Αυτή είναι η μεγάλη προσφορά της Basket League στις οικογένειες και τα παιδιά. Αυτοί είναι το κοινό που θέλουμε.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που παίχτηκε μπάσκετ στην Ελλάδα, εδώ άρχισε το ταξίδι για το εθνικό άθλημα της χώρας μας από τη ΧΑΝΘ. Αυτός είναι ο λόγος που η τριήμερη διοργάνωση, ξεκινάει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου από τη ΧΑΝΘ με τη συμμετοχή αθλητών από γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι περιμένουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο περίπτερο του ΕΚΟ All Star Game που θα συμμετέχουν όλοι οι αστέρες.

Στη συνέχεια, με δωρεάν είσοδο, θα δούμε τους αθλητές με αμαξίδιο, τις νέες δόξες και τις παλιές, σε έναν αγώνα με το παρελθόν που συναντά το παρόν. Το Σάββατο το βράδυ, θα διοργανωθεί ένα gala πάρτυ, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων του ελληνικού μπάσκετ, θα βραβευτούν δόξες του μπάσκετ της Ελλάδας.

Την Κυριακή μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει ο μεγάλος αγώνας, οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.

Θα γίνουν επισκέψεις στο παιδικό χωριό SOS και στη μονάδα κοινωνικής επανένταξης του ΟΚΑΝΑ.

Η αναβίωση του All Star Game, έγινε με σκοπό την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε πετύχει σε όλους τους στόχους θέσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, για την άριστη συνεργασία που έχουμε σήμερα.

Πετύχαμε το περιβάλλον σταθερότητας για τις ΚΑΕ με τις συμφωνίες με την ΕΡΤ και τη Betshop, αλλά και την τριετή με τη Watt+Wolt. Το ελληνικό μπάσκετ, επέστρεψε στα σπίτια όλων των Ελλήνων, μέσω της ΕΡΤ. Προχωρήσαμε για πρώτη φορά, στην τροποποίηση του καταστατικού, μετά από επτά χρόνια. Δημιουργήσαμε τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Νοικοκυρέψαμε στο σπίτι μας, αξιοποιήσαμε τη διαφάνεια του αθλήματος, βάζοντας το κεντρικό σύστημα καταβολής των αμοιβών. Φέραμε τη Deloitte προκειμένου να κατανέμονται σωστά τα έσοδα στις ομάδες. Προγραμματίζουμε διάφορες κοινωνικές δράσεις.

Κάναμε σημαντικό έργο την προηγούμενη διετία. Θα επιδιώξουμε την επόμενη διετία, να ενισχύσουμε τον ελληνικό χαρακτήρα του πρωταθλήματος. Όλα αυτά, με στόχο τις διοργανώσεις που προσφέρουν ψυχαγωγία.

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα και αυτό, είναι το μήνυμα του All Star Game. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΚΟ, την εταιρεία Betshop και όλους τους χορηγούς του τριημέρου. Να ευχαριστήσω επίσης και όλους αυτούς που μας στηρίζουν.

Θέλω να καλέσω, όλους τους φιλάθλους, τις οικογένειες και τα παιδιά, να διασκεδάσουν μαζί μας, να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Το ελληνικό μπάσκετ είναι μια μεγάλη γιορτή και σας καλούμε να τη ζήσουμε όλοι μαζί.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τον πρόεδρο του Παλέ, κ. Διονά και την ΚΑΕ Αρης που κανουν τα πάντα για να παρακολουθήσουμε ένα εντυπωσιακό All Star Game».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα