Ένας βραχνάς λιγότερος για την ΚΑΕ Άρης

Ένας βραχνάς λιγότερος για την ΚΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένας βραχνάς λιγότερος για την ΚΑΕ Άρης

bet365

Με τη μετοχοποίηση του δανείου των 3.7 εκ. ευρώ του Νίκου Λάσκαρη προς την ΚΑΕ Άρης, αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της «κίτρινης» ΚΑΕ με τους Δημήτρη Γουλιέλμου και ΑΣ Άρης να διατηρούν το 90% και 10% αντίστοιχα.

Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο βρισκόταν σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν έγινε και η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Τότε, είχε κεφαλαιοποιηθεί το ποσό και χθες (28/1) ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετοχοποίησής του δανείου των 3.7. εκ ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΑΕ ανακτά κεφαλαιακή επάρκεια και εμφανίζεται λιγότερο ζημιογόνα. Επί της ουσίας, σε ότι αφορά δηλαδή το ύψος των χρεών, δεν αλλάζει κάτι, αλλά βελτιώνεται η θέση της εταιρίας με τον Δημήτρη Γουλιέλμο να διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (90%) και τον ΑΣ το δικό του 10%. Η σχετική διαδικασία εξάλλου «έτρεξε» από κοινού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα