Τα πρώτα στοιχεία του #keeppaokalive (vid)

Τα πρώτα στοιχεία του #keeppaokalive (vid)

Gazzetta team
Τα πρώτα στοιχεία του #keeppaokalive (vid)

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρεμιέρα της πλατφόρμας υποστήριξης της ομάδας… #keeppaokalive.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στις 17:30 το περασμένο Σάββατο, τέθηκε σε εφαρμογή και η νέα πλατφόρμα #keeppaokalive και από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα. Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβαζαν την υπογραφή τους στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου που βρέθηκε στο PAOK Sports Arena, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο έκαναν το καθήκον τους, στηρίζοντας την ομάδα μέσα από το www.keeppaokalive.com.

Το αποδεικνύουν και τα πρώτα στοιχεία. Φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, τη Βέροια, τη Δράμα, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, την Κάρπαθο και την Κω, το Κιλκίς, την Ξάνθη, τις Σέρρες, τη Χαλκίδα και τη Χαλκιδική, ακόμη και τα Ψαρρά, μπήκαν στο www.keeppaokalive.com και με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις έδειξαν την στήριξή τους στην ομάδα. Όπως ακριβώς έκαναν και φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Γερμανία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, αλλά και ακόμη πιο μακριά, από την Αμερική και την Αυστραλία.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το #keeppaokalive, μπείτε στο www.keeppaokalive.com και με απλές, αλλά ουσιαστικές κινήσεις στηρίξτε την ομάδα και κρατήστε τον ΠΑΟΚ μας ζωντανό, δυνατό και σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κοινοποίησε και βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook εξηγώντας ότι είναι πολύ απλή η διαδικασία συμμετοχής στην πλατφόρμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα