Ο «καυτός» Χάτσερ και το τρομερό ποσοστό του στα τρίποντα

Ο «καυτός» Χάτσερ και το τρομερό ποσοστό του στα τρίποντα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο «καυτός» Χάτσερ και το τρομερό ποσοστό του στα τρίποντα

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ κάνει απίθανα πράγματα στο παρκέ και οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την άποψη που τον θέλει να διανύει την καλύτερη περίοδο της χρονιάς.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναρωτήθηκε αν… «μπήκε μέσα του ο Κάρι». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη δικαίωση μιας επιλογής η οποία αμφισβητήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο Ουίλιαμ Χάτσερ συνεχίζει να οδηγεί τον ΠΑΟΚ δείχνοντας ασταμάτητος στους τελευταίους αγώνες.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Αμερικανός έχει 24 πόντους κατά μέσο όρο στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του Δικεφάλου στην betshop Basketleague, κυρίως όμως σουτάρει με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας. Γιατί το 57% που έχει στα σουτ θεωρείται πολύ υψηλό για κάθε αθλητή που αναλαμβάνει πολλές προσπάθειες, αλλά… χτυπάει περισσότερο στο μάτι το 62.9% που έχει έξω από τα 6.75 με 17/27 προσπάθειες τριών πόντων. Επίσης, ο μέσος όρος βαθμών που συγκεντρώνει ο Χάτσερ σύστημα αξιολόγησης είναι 26 βαθμοί!

Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός δεν έχει «ξεχάσει» τον ρόλο του. Δηλαδή, ότι οφείλει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του δημιουργού κι αυτό φαίνεται από τις 3.5 τελικές πάσες που έχει κατά μέσο όρο στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει δικαιωμένος διότι πράγματι δημιούργησε τις συνθήκες συνύπαρξης των Γκος, Χάτσερ παρά τις αμφιβολίες που είχαν εκφραστεί.

Πριν την έκρηξη, προηγήθηκε η αμφισβήτηση καθώς πριν από περίπου δύο μήνες, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ερωτηθεί για την (τότε) μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Χάτσερ. Ο έμπειρος τεχνικός είχε αναφερθεί στην προετοιμασία αλλά και στα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί για τους γκαρντ. Γιατί ο Αθηναίου είχε μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα και ουσιαστικά είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος των φιλικών αγώνων. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Τζαμάλ Τζόουνς, ενώ ο Φιλ Γκος είχε τραυματιστεί στη διάρκεια των φιλικών αγώνων στην Τουρκία. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Χάτσερ ήταν στο παρκέ περισσότερο χρόνο απ’ ότι προέβλεπε το τεχνικό πλάνο, πράγμα το οποίο τον επηρέασε σε σημαντικό κομμάτι του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος, πλέον όμως αυτή η περίοδος ανήκει στο παρελθόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα