Νεραντζάκης: «Όσο ζούμε, πρέπει να ελπίζουμε»

Gazzetta team
Νεραντζάκης: «Όσο ζούμε, πρέπει να ελπίζουμε»

bet365

Ο Στάθης Νεραντζάκης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας του Κολοσσού από τον Χολαργό.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού...

«Να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη και τον Χολαργό για τη νίκη. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς, δυστυχώς, έχουμε να ξεπεράσουμε και το άγχος, γιατί είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πιθανών αυτός να ήταν ο λόγος που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά του αγώνα και σαφώς στην παράταση, που δεν βάλαμε πόντο.

Προσωπικά θέλω να αναλάβω την ευθύνη, γιατί όταν μία ομάδα σε πέντε λεπτά στην παράταση δεν σκοράρει, κάτι και εγώ δεν έκανα σωστά. Οι παίκτες έκαναν ένα βήμα πάνω, όλοι τους. Καταλαβαίνουν την κατάσταση και προσπαθούν πολύ. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μην βάλουμε το κεφάλι κάτω. Όσο ζούμε πρέπει να ελπίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό γιατί παίξαμε άμυνα, αλλά στο δεύτερο το σημαντικό όπλο του Χολαργού, η άμυνα, μας δημιούργησε πρόβλημα στο tranistion. Σήμερα, όμως, ίσως να είχαμε την καλύτερη εικόνα σε σετ παιχνίδι στη σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, το παιχνίδι πήγε στην τύχη, αλλά αν είσαι δυνατός, είσαι και δυνατός. Είναι ευχάριστο που στο πρώτο μου παιχνίδι είναι δίπλα ο κόουτς Λυκογιάννης. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Εμείς δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε, αλλά ελπίζω να το κάνουμε στα άλλα ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα