Με ντέρμπι «Δικέφαλων» συνεχίζεται η Basket League

Gazzetta team
Με ντέρμπι «Δικέφαλων» συνεχίζεται η Basket League
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ξεχωρίζει στην 15η αγωνιστική της Basket League. Αύριο υποδέχεται την Κύμη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, την Δευτέρα παίζει ο Παναθηναϊκός.

Η 15η αγωνιστική της Basket League και πρώτη του δεύτερου γύρου, είναι γεγονός με το πρώτο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα να είναι εκείνο του Λαυρίου με το Ρέθυμνο, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για την νίκη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Πανιώνιος - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις 17:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, στο παιχνίδι της αγωνιστικής που ξεχωρίζει, ενώ λίγο αργότερα το κλειστό της «Αρτάκης» φιλοξενεί για τελευταία φορά ματς, με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον Ήφαιστο Λήμνου. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 18:00, με τον Κολοσσό Ρόδου να παίζει με τον Χολαργό.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με δύο ματς και τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Κύμη στο ΣΕΦ, ενώ την ίδια ώρα το Περιστέρι Bikος Cola παίζει με τον Προμηθέα Πάτρας, σε ένα ενδιαφέρον ματς.

Τα παιχνίδια ολοκληρώνονται την Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ και να θέλει να συνεχίσει αήττητος στην Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα