Λυκογιάννης: «Μόνο για 40' αντίπαλος με τον Κολοσσό»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Λυκογιάννης: «Μόνο για 40' αντίπαλος με τον Κολοσσό»

bet365

Ο Χολαργός παίζει στη Ρόδο και ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την επιστροφή του.

Μακάμπι Τελ - Αβίβ - Παναθηναϊκ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο προπονητής του Χολαργού μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του για την αναμέτρηση στη Ρόδο και τη δική του επιστροφή κόντρα στον Κολοσσό τον οποίο καθοδήγησε επί σειρά ετών.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε... «Σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι ευχάριστο, καθώς θα επισκεφθώ ένα γνώριμο μέρος, όπου θα δω φίλους και συνεργάτες, όμως για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κοιτάζει το καλύτερο για την ομάδα του. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αναζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την συγκομιδή νικών, ενώ και για τον Κολοσσό είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι».

Όσο για τα σημεία που χρίζουν προσοχής στο παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν ξεκάθαρος, «Ένα από τα κλασικά στοιχεία που πρέπει να ελέγξουμε στο ματς είναι ο ρυθμός. Να μην επιτρέψουμε το transition παιχνίδι του αντιπάλου και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπου ο αντίπαλος με τους Μαυροειδή και Κέμπτον είναι δυνατός για να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα