Εισιτήρια διαρκείας με 50 ευρώ στο Περιστέρι Βίκος Cola (pic)

Εισιτήρια διαρκείας με 50 ευρώ στο Περιστέρι Βίκος Cola (pic)

Gazzetta team
Εισιτήρια διαρκείας με 50 ευρώ στο Περιστέρι Βίκος Cola (pic)

bet365

H KAE Περιστέρι Βίκος Cola ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες των «κυανοκίτρινων» ως το τέλος της σεζόν στην τιμή των 50 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων

«H Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έως τη λήξη του πρωταθλήματος, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ!

Τα εισιτήρια διατίθενται τόσο στα Γραφεία της Κ.Α.Ε. καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, όσο και διαδικτυακά από το www.ticketmaster.gr. Παράλληλα, η οικογένεια του Περιστερίου Βίκος Cola, αναμένει με ιδιαίτερη αγωνία, την κυριακάτικη (27/1, 17:00) αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», ελπίζοντας ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, θα διατηρήσει αήττητη την έδρα της!

Πάρε θέση από νωρίς και στάσου δίπλα στο Περιστερίου Βίκος Cola σε όλες τις μάχες»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα