Πανιώνιος: Τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα στο «Αρτάκης»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος: Τα εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα στο «Αρτάκης»! (vid)

bet365

Την τελευταία... παράσταση θα δώσει ο Πανιώνιος στο ιστορικό «Αρτάκης», όπου θα υποδεχθεί τον Ήφαιστο Λήμνου, για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κυανέρυθροι» θα μετακομίσουν σε άλλο γήπεδο για τα επόμενα τρία χρόνια (ακούγονται το Παλαιό Φάληρο και η Ηλιούπολη), αφού το «Αρτάκης» θα γκρεμιστεί και τη θέση του θα πάρει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου και αναφέρει:

«Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - Ήφαιστου θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εθνικής Στέγης 14) στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, από την Τετάρτη (23/1) μέχρι την Παρασκευή (25/1) και στο διάστημα 10.00- 19.00, καθώς και το Σάββατο (26/1) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.30) από το εκδοτήριο.

Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι:

Κεντρική κερκίδα: 15 ευρώ

Άνω διάζωμα και πέταλα: 10 ευρώ

Το εισιτήριο δυο αγώνων θα είναι διαθέσιμο για τους αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον Ήφαιστο (Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης) και το Λαύριο (νέα έδρα), καθώς και τα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Χολαργό (νέα έδρα).

Οι τιμές του εισιτηρίου δύο αγώνων:

Κεντρική κερκίδα (Εxecutive): 22 ευρώ

Άνω διάζωμα (Fans) και πέταλα (Oρφέας 1-2): 15 ευρώ

Επίσης, θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο (26/1) τα εισιτήρια διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Oι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:

26/1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ήφαιστος (15η αγ.) - Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης

ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

2/3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Λαύριο (17η αγ.)

23/3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Ολυμπιακός (20η αγ.)

6/4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Περιστέρι (22η αγ.)

13/4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (24η αγ.)

12/5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Χολαργός (26η αγ.)

Η νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ θα ανακοινωθεί με την οριστικοποίηση της επιλογής και σε πλήρη συνάρτηση με την εξασφάλιση των αναγκαίων προϋποθέσεων.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα