Τζέφερσον: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ»

Τζέφερσον: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τζέφερσον: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τζόντρε Τζέφερσον βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι γνώριζε για το ενδιαφέρον του Ηλία Παπαθεοδώρου από το 2016.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ που θα έχει τον ρόλο του αντί-Μορέιρα είπε αρχικά ότι «ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην Ελλάδα. Θέλω να αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, να παίξω όσο πιο δυνατά γίνεται» και συνέχισε: «Είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα και την Τετάρτη. Νιώθω ότι ήρθα τη σωστή στιγμή. Πιστεύω ότι η νοοτροπία μου μπορεί να βοηθήσει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είπε ότι «μου είπε ότι με ήθελε από τότε που έφυγα από την Τρέντο το 2016. Ότι ήξερε τον τρόπο που παίζω και θέλει από εμένα να είμαι απλά ο εαυτός μου» και στάθηκε στη δική του προσαρμογή στην ομάδα: «Νομίζω θα είμαι εντάξει. Δε λέω ότι θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω». Όσο για τους φίλους του ΠΑΟΚ; Ανυπομονώ να σας δω στα παιχνίδια της ομάδας. Πάμε ΠΑΟΚ!»

Κλείνοντας στάθηκε στους παίκτες που γνωρίζει: «Ξέρω τον Χάτσερ, τον Γκος, τον οποίο αντιμετώπισα πριν τρία χρόνια. Τον Χάτσερ τον βλέπω συχνά τα καλοκαίρια. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, για να βοηθήσω την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα