Λυκογιάννης: «Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Λυκογιάννης: «Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα»
Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την προσπάθεια του Χολαργού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Χολαργού ανέφερε μετά το παιχνίδι, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις του στην Euroleague. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και ο τρόπος που λειτουργούμε ως ομάδα έχει ως στόχο να κερδίσουμε καινούργιους φιλάθλους και να αποκτήσουμε ένα σταθερό κοινό. Μας αρέσει που το γήπεδο είναι γεμάτο στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας δίνει ώθηση στο γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Σε επίπεδο τακτικής μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Όταν χάνεις δεν κερδίζεις κάτι. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε είναι πως κρατήσαμε τον Ολυμπιακό που σκοράρει 86 πόντους στους 61 στην κανονική διάρκεια. Οι παγίδες στον Μιλουτίνοφ και τον Πρίντεζη λειτούργησαν καλά ενώ ο Ολυμπιακός είχε 0/16 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, αλλά μείναμε μέσα στο ματς και το σκορ εναλλάσσονταν. Στο τέλος δυο ενέργειες του Στρέλνιεκς έδωσαν στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να περάσει μπροστά και να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μείναμε από δυνάμεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας... Ρισκάραμε σε κάποιες άμυνες στο τέλος. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα... Μένει μόνο η πικρή γεύση ότι φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό...».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ νωρίτερα ανέφερε, «είχα πει στο Μπλατ μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου πως θα του το κάνω πιο δύσκολο στον δεύτερο και ο κόουτς το θυμόταν και μου το είπε. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα