Πεδουλάκης: «Παίκτες της ΑΕΚ που είναι εκτός 12άδας, σε εμάς θα έπαιζαν»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Παίκτες της ΑΕΚ που είναι εκτός 12άδας, σε εμάς θα έπαιζαν»

bet365

Θέλοντας να τονίσει την διαφορά δυναμικότητα μεταξύ ΑΕΚ και Περιστέρι Βίκος Cola, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι παίκτες που βρίσκονται εκτός 12άδας στην Ένωση, στο Περιστέρι θα έπαιζαν κανονικά, ενώ στάθηκε και στις προσθήκες των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά ο τεχνικός του Περιστερίου Βίκος Cola, είπε ότι «αντέξαμε ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή και έχει δυναμώσει μετά τις προσθήκες, έχει βάθος και προσθήκες. Έβγαλε ένταση και πίεση στην άμυνα. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Για την απόδοση του Καράμπελα είπε: «Είναι ένα παιδί που δουλεύει. Καλό είναι να μην ασχοληθούμε καν. Το να μείνουμε σε ένα παιχνίδι δεν έχει μεγάλη αξία. Τα πρέπει είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Όταν θα πάρει την ομάδα στα χέρια του το πιο σημαντικό είναι για μένα ότι πάσαρε και λειτούργησε. Δεν του το χαρίσαμε. Εμείς είμαστε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων οικονομικά και ο Καράμπελας έκανε ρήγματα και μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Το δύσκολο ήταν να κερδίσει τα πρέπει του».

Όσο για το αδύνατο σημείο της ΑΕΚ; «Δεν έχει αδυναμίες απέναντι σε εμάς. Έχει 10πλάσιο μπάτζετ. Έχει τέτοιο βάθος που και να δημιουργηθεί πρόβλημα το λύνει. Παίκτες που είναι εκτός 12άδα στην ΑΕΚ, εμείς θα τους θέλαμε και θα έπαιζαν. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν έχει αδυναμίες. Μπορεί να παίξει με 3 κοντούς, με τον Γιόνας στο 4. Έχει λύσεις και τώρα με τις δύο προσθήκες είναι γεμάτη ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα