Αποθέωση Μπάνκι για Τσιτσιπά: «Είναι το νέο μου είδωλο, επειδή είναι ΑΕΚτζής!»

Αποθέωση Μπάνκι για Τσιτσιπά: «Είναι το νέο μου είδωλο, επειδή είναι ΑΕΚτζής!»

Κάτια Πετροπούλου
Αποθέωση Μπάνκι για Τσιτσιπά: «Είναι το νέο μου είδωλο, επειδή είναι ΑΕΚτζής!»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι έσταξε.. μέλι για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε πως είναι θαυμαστής του, επειδή είναι ΑΕΚτζής!

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» είναι ενημερωμένος για όλα, και μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, δεν γινόταν να μην πλέξει το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ και πέρασε στους «8» του Australian Open, με τον Ιταλό κόουτς της ΑΕΚ να τον αποθεώνει.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Για τους νέους αθλητές είναι σημαντική μια μέρα σαν την σημερινή, που ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φέντερερ! Είναι σημαντικό νέοι αθλητές της γενιάς μας να βλέπουν τον Τσιτσιπά να νικάει τον Φέντερερ.

Με εντυπωσίασε ο τρόπος που προσέγγισε τον αγώνα. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να έχεις μεγάλη πίεση όταν παίζεις κόντρα σε έναν τέτοιο "θρύλο". Αυτός, όμως, είχε προσωπικότητα, είχε... κότσια, προσπαθούσε να χαμηλώσει τον ρυθμό από την αρχή. Έκανε τον Φέντερερ, έναν από τους πιο ήρεμους αθλητές του κόσμου, να αγχωθεί.

Δεν θα πω ψέματα, δεν ξέρω από τένις, βλέπω μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα ήταν αδύνατο να αλλάξω κανάλι! Είχε υψηλή αυτοπεποίθηση και δεν τα παρατήσει καμιά στιγμή.

Η νέα γενιά νιώθω πως έχει χάσει την προσέγγιση του αγώνα. Μιλάμε τόσο πολύ για την ηλικία, αλλά όχι για τις αξίες. Όταν έχεις κότσια, το δείχνεις. Όταν δεν τα έχεις, δύσκολα τα αποκτάς.

Η σημερινή μέρα πρέπει να αποτελέσει έμπνευση. Έβλεπα το παιχνίδι στα ιταλικά, ξέρω κάποιες ιστορίες γι' αυτόν. Είναι γιος πρώην τενίστα και δασκάλου τένις, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό μεταφέρεται στο DNA. Ο πατέρας του μίλησε με καθαρότητα για την διαφορά του παιδιού του με τα άλλα παιδιά και είπε ότι ο γιος του είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι του.

Καταλαβαίνω ότι τα ομαδικά αθλήματα είναι δύσκολα, αλλά χρησιμοποιούμε την ομαδικότητα για να κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Τα ατομικά σπορ δείχνουν την ατομική ευθύνη. Και το καλύτερο είναι πως είναι υποστηρικτής της ΑΕΚ. Γι' αυτό αφιέρωσα 10 λεπτά της συνέντευξης τύπου σε εκείνον. Είναι το νέο μου είδωλο, όχι γιατί έπαιξε καλά, αλλά επειδή είναι ΑΕΚτζής!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα