Βεζένκοβ: «Δεν ήμασταν στο 100% πνευματικά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Βεζένκοβ: «Δεν ήμασταν στο 100% πνευματικά»
Ο Σάσα Βεζένκοβ παραδέχτηκε την έλλειψη πνευματικής ετοιμότητας στο ματς με τον Χολαργό.

Ο Βούλγαρος διεθνής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε, «Πριν από οτιδήποτε άλλο, συγχαρητήρια στον Χολαργό. Έπαιξε πολύ καλά, πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα εμείς είχαμε αυτό το 0/16 στο πρώτο ημίχρονο στα σουτ τριών πόντων και προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις. Παίξαμε σκληρή άμυνα, τους κρατήσαμε στους 68 πόντους μετά από 45 λεπτά αγώνα και πιστεύω είναι ένας καλό αριθμός. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό θα τον φέρει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε... «Αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι σωματικά και πνευματικά, κάτι που δεν συνέβη εδώ σήμερα. Εκεί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην έχουμε κενά διαστήματα, αν θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα