Οικονόμου: «Υπεύθυνος πάντα είναι ο προπονητής»

Κάτια Πετροπούλου
Οικονόμου: «Υπεύθυνος πάντα είναι ο προπονητής»

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για την ήττα από την Κύμη (92-82) και πήρε για ακόμα μια φορά την ευθύνη πάνω του.

Ο Έλληνας προπονητής του Πανιωνίου είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Μέχρι τώρα βλέπαμε ότι η Κύμη είχε στο γήπεδό της κατά μέσο όρο 65-66 πόντους, κι είχαμε βάλει στόχο να το περιορίσουμε. Το να "τρως", όμως, 50 πόντους στο ημίχρονο και 92 συνολικά δείχνει ότι δεν πετύχαμε κανένα στόχο στο θέμα της άμυνας, ενώ ξεκινήσαμε καλά στο ματς. Ο νέος ξένος της Κύμης βρήκε αμέσως ρυθμό (Ουίλιαμς, 7/10τρ.), ενώ είχαμε πει πως μόλις πιάνει την μπάλα, αμέσως εκτελεί κι άλλαξε αμέσως η ψυχολογία μας. Είχαμε τρομερό ποσοστό ευστοχίας στο πρώτο μέρος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο, αλλά η Κύμη πάντα είχε τις λύσεις. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσαρμόσουμε και τον Ελ Αμίν που ήρθε τώρα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση ψυχολογικά, γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε όλα».

Για το αν πληρώνει η ομάδα το μη καλό χτίσιμο του καλοκαιριού και την αδυναμία στον ελληνικό κορμό, σχολίασε: «Πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αυτούς τους παίκτες έχουμε. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ήξερα τι υλικό έχουμε. Με αυτούς πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα