Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ, εκτός έδρας δοκιμασίες για τους «αιώνιους»

Gazzetta team
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ, εκτός έδρας δοκιμασίες για τους «αιώνιους»
Το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι Bikos Cola στο ΟΑΚΑ έχει ενδιαφέρον στην 14η αγωνιστική της Basket League, ενώ εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η 14η αγωνιστική της Basket League «ανοίγει» την αυλαία της με τον Προμηθέα να υποδέχεται στην Πάτρα τον Κολοσσό Ρόδου. Τη ίδια ώρα η Κύμη φιλοξενεί στην Χαλκίδα τον Πανιώνιο, ενώ το Ρέθυμνο παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη.

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι Βίκος Cola, ενώ η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ανεβασμένου Άρη με το Λαύριο.

Αύριο (20/1) ο Χολαργός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, που προέρχεται από την ευρωπαϊκή του νίκη κόντρα στην Χίμκι, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να ταξιδεύει μέχρι την Λήμνο για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο σε ένα κατάμεστο κλειστό της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς» .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα