Σλαφτσάκης: «Να δώσουμε έμφαση στην άμυνα»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Να δώσουμε έμφαση στην άμυνα»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (19/1, 17:30) το Λαύριο σ’ ένα ακόμη κομβικό παιχνίδι και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης εκτίμησε ότι η ομάδα του πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό μέσα από την άμυνά της.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο 25χρονος φόργουορντ του Άρη έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ… «Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζοντας ότι ερχόμαστε από δυο νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία έχουν αναπτερώσει πάνω απ’ όλα τη ψυχολογία μας, θέλουμε να δώσουμε αξία στις νίκες αυτές απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και το Ρέθυμνο. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Για να το πετύχουμε αυτό κόντρα στο Λαύριο, θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη μεγάλη δύναμή μας, που είναι η άμυνα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο αμυντικό πλάνο μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την παρουσία του και στο Ρέθυμνο. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και απέναντι στο Λαύριο, γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και πολύ μεγάλη ενέργεια.

Το Λαύριο, μετά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του, έχει αλλάξει αρκετά το αγωνιστικό του στυλ. Πιστεύω ότι παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι και παίζει καλύτερο μπάσκετ, σε σχέση με τον μεταξύ μας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και πρέπει να τη σεβαστούμε. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χάσουμε σε κανένα σημείο τη συγκέντρωσή μας. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, κανένα παιχνίδι άλλωστε, δεν είναι εύκολο φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα