Κουτσός: «Ο Κιλπάτρικ άλλαξε τον Παναθηναϊκό, τελικός με Πανιώνιο»

Gazzetta team
Κουτσός: «Ο Κιλπάτρικ άλλαξε τον Παναθηναϊκό, τελικός με Πανιώνιο»

bet365

Ο Ισίδωρος Κουτσός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο μεγάλο ματς με τον Πανιώνιο την επόμενη εβδομάδα.

«Για μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα παιχνίδι διαχείρισης χρόνου των παικτών, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της επόμενης αγωνιστικής που θα είναι τελικός για εμάς. Σήμερα σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα στο παρκέ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι για ένα ακόμα παιχνίδι μας προβληματίζει το ποσοστό στα σουτ τριών πόντων. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να αναδιοργανωθούμε και να δουλέψουμε από αύριο το απόγευμα για το ματς με τον Πανιώνιο, όπου με νίκη η ομάδα μας θα βρίσκεται πλέον σε πιο αισιόδοξα μονοπάτια» ήταν τα λόγια του προπονητή της Κύμης,

Για την έλευση του Ματ Γουίλιαμς και για τον νέο παίκτη που θα έρθει: «Ο Ματ είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πολύ στον τομέα του σουτ. Είναι εξαιρετικός στο catch and shoot, τόσο σε σποτ απ όσο και στο τρανζίσιον. Ακόμη έχει μεγάλο άνοιγμα χεριών και θα μας βοηθήσει και στην άμυνα. Όπως είδατε και σήμερα, ένας πολύ ποιοτικός παίκτης μπορεί να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας. Εννοώ ότι ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα είχε πρόβλημα στο σουτ, έφερε τον Κιλπάτρικ και άλλαξε αμέσως την εικόνα της ομάδας του σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά τον δεύτερο ξένο, είμαστε σε αναζήτηση, θέλουμε να βρούμε έναν ποιοτικό παίκτη, με προσωπικότητα, που θα μπορεί να βάλει κάποια κρίσιμα καλάθια προσωπικότητας».

Για την σημασία του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι για εμάς τελικός, ίσως το κρισιμότερο που έχουμε μπροστά μας. Με νίκη το Σάββατο θα έχουμε στο 2-0 τον Πανιώνιο, γεγονός πολύ σημαντικό, ενώ θα βοηθήσει στο να αλλάξει η σκέψη όλων μας για το πόσο δύσκολο είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα