Κασελάκης: «Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα, χτίζουμε κάτι καλό»

Κάτια Πετροπούλου
Κασελάκης: «Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα, χτίζουμε κάτι καλό»
Ο Λεωνίδας Κασελάκης προσπάθησε να κρατήσει τα καλά στοιχεία από το ματς με τον Ολυμπιακό (77-80) και έστρεψε την προσοχή του στην επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Ο 28χρονος φόργουορντ του Προμηθέα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό, όχι μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός ξέρει να τιμωρεί κάθε λάθος. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό δείχνει πως, όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό για τρεις πόντους κι είσαι δυσαρεστημένος, γιατί μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω, όχι τόσο στο τέλος που το γυρίσαμε, αλλά στα προηγούμενα διαστήματα, που είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι καλό χτίζεται εδώ».

Έπειτα, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ σκληρούς παίκτες και πολύ μεγάλο βάθος. Όταν κι εμείς δεν παίζουμε στο 100% της αποδοτικότητάς μας, αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί και διαφορά για τον Ολυμπιακό. Το ματς είναι για 40 λεπτά, εμείς προσπαθήσαμε, δεν μας βγήκε, δεν έχουμε καιρό για δάκρυα. Από όλα τα παιχνίδια παίρνουμε μαθήματα, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Το κίνητρο κι η ένταση είναι στο 100%, όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί σε 48 ώρες έχουμε ένα μεγάλο ματς μέσα στην Μπεσίκτας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Όνειρο ήταν και το σημερινό παιχνίδι, όνειρο είναι κι η Ευρώπη κι όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες γενικά. Έχουμε κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι στο χέρι μας να περάσουμε στην επόμενη φάση και να έχουμε το καλύτερο πλασάρισμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα