Κατσίβελης: «Χάσαμε τον έλεγχο, έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη»

Κάτια Πετροπούλου
Κατσίβελης: «Χάσαμε τον έλεγχο, έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη»
Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για τον έλεγχο που έχασε ο Προμηθέας στο ματς με τον Ολυμπιακό (77-80) και τόνισε πως αυτή η ήττα ανήκει πια στο παρελθόν.

Ο 27χρονος γκαρντ του Προμηθέα είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Όταν παίζεις με ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος αμυντικά κι επιθετικά για 40 λεπτά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε τον έλεγχο του ματς από ένα σημείο και μετά, δώσαμε εύκολα καλάθια και ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά».

Για την πίεση του Ολυμπιακού σχολίασε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ότι χάσαμε εμείς τον έλεγχο. Ανέβηκε η ένταση και η πίεση που είχε η άμυνα του Ολυμπιακού. Χάσαμε κι εμείς το παιχνίδι, εκεί που έπρεπε να στοχεύσουμε και δώσαμε εύκολα καλάθια»

Τέλος, πρόσθεσε: «Τα τελευταία λεπτά κάναμε τρομερή προσπάθεια, τα δώσαμε όλα, μας βγήκαν κάποιες φάσεις. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε στην παράταση. Δεν έγινε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, έχουμε ένα μεγάλο ματς την Τρίτη. Έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και στις δύο διοργανώσεις. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα, για να πάμε μπροστά την Τρίτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα