Μαυροειδής στο gazzetta.gr: «Μπορεί σε άλλο πόστο στην ΑΕΚ»!

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής στο gazzetta.gr: «Μπορεί σε άλλο πόστο στην ΑΕΚ»!

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλάει στο gazzetta.gr για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ, την καλή σεζόν που διανύει, τις δύσκολες στιγμές του Κολοσσού και αφήνει ερωτηματικά για μελλοντική συνεργασία με τους «κιτρινόμαυρους».

Ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα στο ΑΕΚ - Κολοσσός!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής επέστρεψε ως αντίπαλος για πρώτη φορά στο μέρος που έζησε μεγάλες στιγμές πέρυσι, με την κατάκτηση του BCL και του Κυπέλλου Ελλάδος, και τα συναισθήματα ήταν έντονα.

Κυριακή με Super Derby προσφορές*! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο διεθνής σέντερ των Ροδιτών βραβεύτηκε από την παλιά του ομάδα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι τον αποθέωναν σε κάθε φάση, με τον ίδιο να ανταποδίδει την αγάπη που εισέπραττε, είτε με χειροκρότημα, είτε με... θέαμα!

Μετά την αναμέτρηση, ο 33χρονος παίκτης συνομίλησε με ανθρώπους της «Βασίλισσας» στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, με τους οποίους πέρασε πολλά τα τελευταία τρία χρόνια, και δεν σταμάτησε στιγμή να αστειεύεται μαζί τους.

Ο κορυφαίος στο σύστημα αξιολόγησης της Basket League (269 βαθμοί) μίλησε στο gazzetta.gr για την επιστροφή του στο παλιό του «σπίτι», άφησε ερωτηματικά για μελλοντική συνεργασία με την ΑΕΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια του Κολοσσού στο πρωτάθλημα.

Ήσουν το πρόσωπο του αγώνα στο ΑΕΚ - Κολοσσός και επέστρεψες για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Πώς ήταν τα συναισθήματα;

Είναι λίγο περίεργο. Εκτός του ότι πέρασα καλά στην ΑΕΚ, πετύχαμε και πολλά πράγματα, πήραμε τίτλους! Υπάρχει κι η αναγνώριση από τον κόσμο, από τον πρόεδρο κι από όλους, και για εμένα και για τις επιτυχίες. Ήρθα στην ομάδα όταν ήταν πραγματικά στο μηδέν σχεδόν, όταν είχε πρωτοανέβει στην Α1 και φτάσαμε στην κορυφή! Ήταν ένας μεγάλος και δύσκολος δρόμος, που ούτε κι ο κόσμος μπορεί να καταλάβει τι ζήσαμε πραγματικά. Κατάλαβα, όμως, και τώρα στο παιχνίδι, αλλά και όταν ανακοινώθηκε πως θα φύγω, ότι ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό και βλέπει στο πρόσωπό μου αυτόν που «πολεμούσε», για να πετύχει η ΑΕΚ αυτά που ήθελε.

Σε έπιασε μια νοσταλγία στο χειροκρότημα του κόσμου;

Μού άρεσε αυτό και μου είχε λείψει! Ποτέ δεν ξέρεις... Νέος είμαι ακόμα!

Άρα σκέφτεσαι πως ίσως, κάποτε, να ξαναγυρίσεις;

Μπορεί να ξαναγίνει, ποτέ δεν ξέρεις! Τώρα ως παίκτης; Μπορεί να είναι σε άλλο πόστο... Ποτέ δεν ξέρεις!

Σε βράβευσε ο Μάκης Αγγελόπουλος και είχατε μια χειραψία και μια μικρή συνομιλία στο τέλος του αγώνα...

Δεν θα δεχόμουν βράβευση από άλλον, μόνο από τον πρόεδρο, τον συνονόματό μου! Δεν θα ήθελα άλλον!

Σού είπε κάτι ιδιαίτερο;

Δεν μπορώ να τα πω. Αυτά θα μείνουν μεταξύ μας (γέλια).

Στον αγώνα έκανες κι ένα κάρφωμα, κάτι που είχες ξανακάνει και στον αγώνα με την Μούρθια (σ.σ. στο 00:45 του βίντεο)!

Έχω κάνει γενικά, αλλά όχι πάρα πολλά. Λίγα για να τα θυμάστε! Τώρα το κάρφωμα με την Μούρθια θα το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή!

Κάνεις μια πολύ καλή σεζόν φέτος κι είσαι πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος!

Είναι μια καλή χρονιά ατομικά, αλλά μακάρι να πήγαινε καλύτερα η ομάδα. Θέλαμε περισσότερες νίκες. Εγώ πάντα παίζω αυτό που μπορώ. Αλλά από εκεί και πέρα, ήθελα η ομάδα να έχει περισσότερες νίκες, κι ας μην ήμουν εγώ MVP ή ο καλύτερος στην αξιολόγηση.

Είστε σε μια δύσκολη θέση με τον Κολοσσό, στην τελευταία της βαθμολογίας. Ελπίζεις πως κάτι θα αλλάξει;

Έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, που πρέπει να νικήσουμε. Δεν έχουμε κάνει τόσο απελπιστικές νίκες, χάσαμε και κάποια ματς στις λεπτομέρειες. Η ομάδα βελτιώνεται, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα που θέλουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα