Κόνιαρης: «Ασχοληθήκαμε με πράγματα πέρα από το μπάσκετ»

Κόνιαρης: «Ασχοληθήκαμε με πράγματα πέρα από το μπάσκετ»

Gazzetta team
Κόνιαρης: «Ασχοληθήκαμε με πράγματα πέρα από το μπάσκετ»

bet365

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναφέρθηκε στο σημείο που το Περιστέρι πήρε τη διαφορά ενώ σχολίασε τα εξαιρετικά ποσοστά τριών πόντων των «ασπρόμαυρων».

«Ξεκινήσαμε με λάθος τρόπο το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα, καθώς έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Στα πρώτα 8 λεπτά δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας βγήκαμε εκτός ρυθμού επειδή ασχοληθήκαμε με άλλα πράγματα πέρα από το μπάσκετ.

Το Περιστέρι πήρε τη διαφορά σε εκείνο το σημείο, αλλά βγήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος και μέσω της άμυνας πήραμε τη διαφορά» εξήγησε αρχικώς ο γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια μίλησε:

Για τα ποσοστά του ΠΑΟΚ στα σουτ τριών πόντων: «Παίρνουμε ό,τι μας δίνει η άμυνα. Αν μας δώσει το τρίποντο θα το εκμεταλλευτούμε. Όλοι σουτάρουμε πολύ καλά σαν ομάδα. Μέχρι στιγμής ευστοχούμε και κερδίζουμε, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα: «Μέχρι στιγμής, καλύπτουμε το κενό πάρα πολύ καλά. Οι ψηλοί μας κάνουν τρομερή δουλειά. Έχουμε ένα μικρό θέμα στο ριμπάουντ, αλλά προσπαθούμε να βοηθάμε όλοι για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τη Ναντέρ που ακολουθεί: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε. Το παιχνίδι με τη Ναντέρ είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το scouting για το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ενέργεια και η συγκέντρωση θα είναι τα κλειδιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα