Πεδουλάκης: «Δεν πιέσαμε το μυαλό του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Δεν πιέσαμε το μυαλό του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εκτίμησε ότι το Περιστέρι βαδίζει στον… δρόμο του σεβασμού, ενώ στάθηκε και στον βασικό λόγο της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο σετ παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν λογικό καθώς είναι μια ομάδα με συνοχή, εμπειρία και ποιότητα. Γενικώς το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό αφού είχε 6/7 τρίποντα και πάνω σε άμυνα. Δεν διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου γιατί έχουμε παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία και κυρίως δεν μπορέσαμε να πιέσουμε το μυαλό και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ. Για μας τελείωσε το παιχνίδι, συνεχίζουμε να προχωράμε τον δρόμο του σεβασμού και αυτό φαίνεται από τον κόσμο που ήρθε. Θα πάρουμε την εμπειρία αυτού του αγώνα για το πως θα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συμπλήρωσε σχετικά με κάποια ρίσκο που έπρεπε να πάρει η ομάδα του. «Γκος, Κόνιαρης και Μαργαρίτης έκαναν καλή δουλειά στην τρίτη περίοδο. Σημάδεψαν σωστά, ενώ εμείς θα έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει μέτρια ευστοχία. Το θέμα για εμάς ήταν πως διαχειριστήκαμε την επίθεση».

Σε ότι αφορά τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος επανέλαβε ότι… «θέλουμε να έχουμε τον σεβασμό του κόσμου και κυρίως να έχουμε διάρκεια. Με το μικρό αλλά πληρωμένο στην ώρα του μπάτζετ, στόχος ήταν να σωθούμε. Θέλαμε η 2η χρονιά να μας βρει στα πλέι οφ και η 3η στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα