Καστρίτης: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αφιέρωσε τη νίκη του Άρη στο Ρέθυμνο σ’ έναν φίλο του που είναι φίλαθλος του Άρη και του έστειλε γραπτό μήνυμα πριν την έναρξη του αγώνα στην Κρήτη.

Ο προπονητής του Άρη είπε χαρακτηριστικά… «το πρωί δέχθηκα ένα μήνυμα στο τηλέφωνο από έναν φίλο μου ο οποίος είναι και φίλος του Άρη. Μου είπε ότι για μας, ο Άρης είναι η δουλειά μας αλλά γι’ αυτόν είναι η αιτία είναι ακόμη ζωντανός. Του αφιερώνω τη σημερινή νίκη. Ξέρω ότι στη μεγάλη ιστορία του, ο Άρης έχει κάνει μεγαλύτερες νίκες, αλλά η σημερινή είναι σημαντική από κάθε άποψη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα κάνει και απέναντι στο Λαύριο», είπε.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναφορικά με το παιχνίδι είπε ότι… «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Η νίκη για μας ήταν πολύ σημαντική, τη θέλαμε, γνωρίζαμε τη σημαντικότητα του αγώνα για την ομάδα του Ρεθύμνου κι εκ των πραγμάτων και για μας ήταν ένας τελικός. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Η σημερινή νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία γιατί ενώ έχουμε χάσει δύο παιχνίδια ενώ είχαμε σημαντικό προβάδισμα. Σήμερα κερδίσαμε με ανατροπή. Για να γίνει αυτό χρειάζονται ψυχικά αποθέματα, πίστη, εμπιστοσύνη, υπομονή και μάχη για την κάθε κατοχή. Αυτό είχαν οι παίκτες. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου, καταλαβαίνω ότι έκανε μια δύσκολη ήττα. Αυτές είναι καταστάσεις που μας ωριμάζουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους».

Σε ερώτηση για την ανατροπή του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Έχω επαναλάβει ότι είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά τα οποία σε κάθε προπόνηση δίνουν ότι περισσότερο μπορούν. Δεν είμαστε ομάδα με το ένα αστέρι, τον ηγέτη, αλλά μπορούμε να παίξουμε εξαιρετική άμυνα, σωστό μπάσκετ και σουτάρει αυτός που είναι στην καλύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα βρει στο γήπεδο η καθημερινή σκληρή δουλειά. Μετά τις δύο ήττες μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά. Είπαμε πως, ότι και να γίνεται εμείς θα πρέπει να βλέπουμε την κάθε κατοχή. Ανταποκριθήκαμε καλά, το κάναμε και συνεχίζουμε. Όλα τα αποτελέσματα μετρούν από εδώ και πέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα