Γκρίφιν: «Μας πείσμωσαν οι ήττες από Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ»

Γκρίφιν: «Μας πείσμωσαν οι ήττες από Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ»

Gazzetta team
Γκρίφιν: «Μας πείσμωσαν οι ήττες από Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ»

bet365

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε για την δύσκολη εβδομάδα της ΑΕΚ και την αναμέτρηση με τον Κολοσσό που ακολουθεί.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Το blog του Αμερικανού γκαρντ της ΑΕΚ όπως το ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης....

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Μπάμπεργκ μας έχουν πεισμώσει, ώστε να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της. Οι μνήμες που έχω από το πέρασμα μου είναι πολύ ευχάριστες. Πέρασα πολύ καλά και τους ευχαριστώ όλους στο νησί.

Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει η ομάδα μου. Μπορεί ο Κολοσσός να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος της Βasket League, ωστόσο, δεν παύει να είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν παρουσιαστείς χαλαρός. Θα έρθει χωρίς άγχος για να παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να κυριαρχήσουμε και σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, που την χρειαζόμαστε, να επιστρέψουμε στις νίκες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα