«Στενεύουν» τα περιθώρια για αναζήτηση έδρας για τον Πανιώνιο

«Στενεύουν» τα περιθώρια για αναζήτηση έδρας για τον Πανιώνιο

«Στενεύουν» τα περιθώρια για αναζήτηση έδρας για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος ζήτησε παράταση για την εύρεση νέας έδρας, αφού το «Αρτάκης» θα κατεδαφιστεί, αλλά η έκδοση για την ανέγερση νέου γηπέδου είναι στην τελική ευθεία και ο χρόνος πιέζει τους «κυανέρυθρους». Δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Από πέρυσι είχε γίνει γνωστό πως το ιστορικό «Αρτάκης» θα κατεδαφιστεί, ώστε στη θέση του να ανεγερθεί ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε στην έδρα της, μέχρι να φτάσουν όλες οι διαδικασίες στην τελική ευθεία και να ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό θέμα για την κατεδάφιση του γηπέδου.

Πλέον, είναι θέμα ημερών η έκδοση άδειας ανέγερσης του νέου γηπέδου και υπάρχει δεσμευτική χρονική ρήτρα, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης. Αυτό σημαίνει πως οι «κυανέρυθροι» έχουν προθεσμία μέχρι τις 31/01 για να βρουν τη «στέγη» που θα φιλοξενήσει τους αγώνες τους.

Την Παρασκευή (11/01) έγινε συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, με τον δήμαρχο, με τους «κυανέρυθρους» να ζητούν παράταση. Ωστόσο, επαναλήφθηκε η αδυναμία της δημοτικής αρχής να δώσει παράταση στην κατεδάφιση του Δημοτικού γυμναστηρίου, μιας και όπως αναφέρθηκε, είναι θέμα ημερών η έκδοση άδειας ανέγερσης του.

Ο κ. Τζουλάκης, όμως, υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στη μετακόμιση του Πανιωνίου σε άλλη έδρα και την οποία θα αναζητήσει και προσωπικά, σε συνεργασία με τον Δήμο που θα βρίσκεται το γήπεδο. Επίσης, θα συμβάλλει στην αδειοδότηση του, θα καλύψει το κόστος εργασιών στη νέα έδρα, καθώς και μεταφορά των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα παίξουν και τα τελευταία τους «χαρτιά», ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνουν το νέο γήπεδο. Περιπτώσεις όπως τα γήπεδα της Γλυφάδας και του Φαλήρου έχουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποκλειστεί, ενώ εξετάζονται αυτά των Χολαργού και Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Best of internet