Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστός για μένα»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστός για μένα»

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του και εξήγησε γιατί ευχαριστιέται το μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ.

Πρόσφατα ο Αμερικανός απέρριψε την πρόταση της Μπρίντιζι, δείγμα της αφοσίωσής του στον ΠΑΟΚ και μετά τη νίκη επί της Χαποέλ Χολόν εξήγησε ότι… «ο ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστός για μένα και ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Αισθανόμουν καλά κι όταν ήρθα ως αντίπαλος με την Παρτιζάν. Θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο και να ξέρουν όλοι ότι νιώθω καλά εδώ».

Σχετικά με την εύκολη επικράτησε της ομάδας υποστήριξε ότι… «δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουν είτε με αιφνιδιασμό είτε με τρίποντο. Ήμασταν όλοι πεινασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και ανεξαρτήτως του τι μπορεί να περνάμε σαν ομάδα, έχουμε εμπειρία ως άτομα αλλά και ομάδα». Ρωτήθηκε για την απόδοσή του και απάντησε… «απλά προσπάθησε να είμαι επιθετικός και να παίξω με καθαρό μυαλό».

Σε ότι αφορά τα χαμηλά σχήματα τα οποία πλέον (και εξ’ ανάγκης) χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ, είπε: «Έχουμε μέγεθος στα φτερά και παίκτες με εμπειρία όπως ο Μαργαρίτης ο οποίος δημιουργεί για τους υπόλοιπους. Επίσης, ο Λίνος και ο Τζαμάλ κάνουν εκπληκτική δουλειά στα ριμπάουντ. Δε νομίζω ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα παίζοντας χωρίς πολλούς ψηλούς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα