Σλαφτσάκης: «Να δώσουμε αξία στη νίκη»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σλαφτσάκης: «Να δώσουμε αξία στη νίκη»

bet365

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στάθηκε στη σημασία της νίκης αλλά και στην έντονη πίεση που είναι ο σταθερός συνοδοιπόρος του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλαφτσάκης μετά την νίκη του Άρη κόντρα στον Ήφαιστο

«Πήραμε μια καλή νίκη. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη έχοντας την εκπληκτική υποστήριξη του κόσμου. Μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Για να δώσουμε αξία στη νίκη πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή, κερδίζοντας το Ρέθυμνο στο επόμενο παιχνίδι», είπε και ρωτήθηκε για την πίεση που ο ίδιος ένιωθε. «Κακά τα ψέματα είναι αρκετή. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Υπήρχε άγχος, αυτό το «πρέπει»… ηρέμησα περίπου ένα λεπτό πριν αρχίσει το παιχνίδι», είπε και αναφέρθηκε στον κόσμο.

«Η βοήθεια του κόσμου ήταν καταλυτική. Εκεί που ο Ήφαιστος έβαλε τα 2 τρίποντα, ίσως εκεί να δημιουργήθηκε έξτρα πίεση. Μείναμε ψύχραιμοι, είπαμε ότι δεν πρέπει να δεχθούμε καλάθια. Τουλάχιστον αν δεν βάλουμε τα καλάθια, τουλάχιστον να μη δεχθούμε κι αυτό έγινε. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά γιατί ο Ήφαιστος είναι πολύ ποιοτική ομάδα», είπε.

Έκλεισε, λέγοντας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας. Ο τρόπος που χάσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται να χάνεται σε τρία λεπτά διαφορά 17 πόντων με την Κύμη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα