Οικονόμου: «Ο κόσμος θέλει να νικάμε ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Ο κόσμος θέλει να νικάμε ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά»

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για τις αδυναμίες του Πανιωνίου και το καλύτερο ρόστερ που διαθέτει ο Προμηθέας.

Ο Έλληνας τεχνικός υπεραμύνθηκε της προσπάθειας των παικτών του παρά την ήττα από τον Προμηθέα.

Ο Νίκος Οικονόμου ανέφερε μετά το ματς πως, «Δεν παίξαμε καλά. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Έχουμε κάποιες αδυναμίες σαν ομάδα. Ο Προμηθέας είναι πλήρης ομάδα και μας χτύπησε εκεί. Ήταν ένα παιχνίδι που θα θέλαμε να εξελιχθεί διαφορετικά. Έχουμε μια σειρά παιχνιδιών με τεράστιο πρέπει, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική. Περιμένουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ μας και ευελπιστώ να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την παρουσία του Χάρις τόνισε ότι «Είναι πολύ εύκολο όταν βλέπεις το παιχνίδι απ' έξω και έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα. Είναι θέμα πώς βλέπω τα πράγματα εκείνη τη στιγμή».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Δεν είναι θέμα ψυχολογικό. Έχει να κάνει με τα λάθη που κάνουμε. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Τα 2 παιχνίδια από τα 3 τα παίξαμε στο τελευταίο σουτ. Αν κερδίζαμε ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εγώ δεν μένω στο τέλος. Το θέμα είναι πως θα μπορούσαμε σε 1-2 παιχνίδια να είχαμε κερδίσει. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε τον τραυματισμό του Νώντα που είναι σημαντικός για εμάς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και περιμένουμε να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές».

Για την αντίδραση του κόσμου: «Ξέρω τον Πανιώνιο καλύτερα από τον καθένα. Ο κόσμος θέλει να κερδίζει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά. Την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής και γι αυτό είμαι εγώ εδώ, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα