Χάτσερ: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ αποθέωσε τους συμπαίκτες του και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και πως δεν γνωρίζει κάτι περί πρότασης της Μπρίντιζι.

Ο Αμερικανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ ρωτήθηκε αρχικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. «Είμαστε επαγγελματίες. Προσωπικά είμαι έμπειρος παίκτης, παίζω στην Ευρώπη 13 χρόνια κι έχω ζήσει καταστάσεις διαφόρων ειδών. Για μένα ήταν εύκολο να παραμείνω συγκεντρωμένος. Στα αποδυτήρια, όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μια δουλειά να κάνουμε, οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, όλοι καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε», είπε.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σε ερώτηση για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, απάντησε: «Νομίζω ότι κάναμε τρομερή δουλειά σαν ομάδα στην άμυνα και κυρίως στον έλεγχο των ριμπάουντ. Αυτά που χάσαμε δεν μας κόστισαν. Αυτά που κερδίσαμε μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρούμε καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Όλοι έδωσαν τα πάντα για την άμυνα και τα ριμπάουντ».

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για τα ιταλικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται μια ανάσα από την Μπρίντιζι. «Δεν ξέρω κάτι. Εγώ ξέρω ότι παίζω στον ΠΑΟΚ. Αν ο ατζέντης μου έχει συζητήσει, προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα