Προπόνηση με Τολιόπουλο και Βεργίνη

Προπόνηση με Τολιόπουλο και Βεργίνη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προπόνηση με Τολιόπουλο και Βεργίνη

bet365

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (6/1, 17:00) με τον Ήφαιστο Λήμνου έχοντας στην προπόνηση και τους Τολιόπουλο, Βεργίνη.

Ο πρώτος προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο δεύτερος θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη παρότι δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού στον δεξί ώμο. Για την ακρίβεια, η οδηγία του ιατρικού επιτελείου των «κίτρινων» προέβλεπε να μείνει εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος ο 31χρονος γκαρντ ζήτησε από τον Γιάννη Καστρίτη να αγωνιστεί.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει… «Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (04/01) την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ήφαιστο Λήμνου (06/01, 17:00, ΕΡΤ2), για τη 12η αγωνιστική της Betshop BasketLeague. Σε ολόκληρο το πρόγραμμα συμμετείχε και ο Δημήτρης Βεργίνης. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (05/01) με μια απογευματινή προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα