Τα gazzetta awards του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Τα gazzetta awards του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα gazzetta awards του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

bet365

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, πήρε μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr και επέλεξε τους κορυφαίους της χρονιάς.

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο εκρηκτικός διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης!

Αθλητής της Χρονιάς: «Είμαι μεταξύ Γιάννη και Πετρούνια. Θα ψηφίσω όμως τον Αντετοκούνμπο, λόγω αθλήματος, είναι στο... στοιχείο μου και κάνει τρομερά πράγματα στο ΝΒΑ».

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Κατερίνα Στεφανίδη. Δεν τίθεται ερώτηση! Το "χρυσό" κορίτσι του στίβου».

Ομάδα της Χρονιάς: «Τα ρωτάνε αυτά; ΑΕΚ φυσικά! Είναι δυνατόν να επιλέξω κάτι άλλο; (γέλια)».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα πω τον προπονητή του Πετρούνια, τον Δημήτρη Ράφτη. Αφού δεν ψήφισα τον Πετρούνια πριν, θα δώσω την ψήφο στον προπονητή του».

Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον σε αυτή την κατηγορία, γιατί αξίζουν όλοι την ψήφο, αλλά θα πω τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη».

Garmin Fair Play της Χρονιάς: «Θα επιλέξω το fair play του Ναδάλ στον Τσιτσιπά. Εκπληκτικό όταν κάνει τέτοια κίνηση κάποιος "φτασμένος" σε έναν νεότερο».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin συνεχίζεται.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards