Κουτσός: «Παίξαμε για τη ζωή μας κόντρα στον Άρη»!

Gazzetta team
Κουτσός: «Παίξαμε για τη ζωή μας κόντρα στον Άρη»!

bet365

Η Κύμη πήρε βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας και ο προπονητής της, Ισίδωρος Κουτσός εξήγησε το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί των «κίτρινων»

«Πριν αναφερθώ στο ματς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Καστρίτη για την συνεργασία που είχαμε όλο τον καιρό που δουλέψαμε μαζί. Ήταν πραγματικά μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Ο Γιάννης ήταν φίλος μου πριν έρθει στην Κύμη, έγινε ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας και εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλό μου φίλος.

Από εκεί και πέρα στα του ματς, υπήρχαν δύο διαφορετικά κομμάτια στο παιχνίδι. Υπήρχε το πρώτο ημίχρονο όπου εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί στον επιθετικό κομμάτι και όχι τόσο συγκεντρωμένοι στον αμυντικό. Διαφορετικά προσεγγίσαμε το παιχνίδι στα αποδυτήρια πριν την έναρξη και διαφορετικά τελικά μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά έγινε κατάθεση ψυχής στο παρκέ από τα παιδιά μας. Ήταν παιχνίδι επιβίωσης, παίξαμε για την "ζωή" μας, παίζαμε για το αύριο μας, παίζαμε σαν να ήταν η τελευταία μας ημέρα. Η άμυνα μας πήγε καλά, αλλά εκτός από την όποια στρατηγική το πιο σημαντικό ήταν η θέληση και η θετική μας ενέργεια. Πριν ξεκινήσει το ματς είπα στους παίκτες μας ότι εάν υπάρχει θετική ενέργεια και προσπάθεια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό.

Το δεύτερο που είπα στα παιδιά είναι ότι είμαστε πολύ πεσμένοι, αλλά πρέπει να κάνουμε την πίεση αυτή προνόμιο μας. Πραγματικά αυτό έκαναν, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη σήμερα, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτή η νίκη όμως μας δίνει ενέργεια και μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε συνεχώς στην προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα