Καστρίτης: «Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Καστρίτης: «Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην πίεση και στην κακή ψυχολογία των παικτών του Άρη και εκτίμησε ότι όλα θα αλλάξουν όταν έρθει μια νίκη…

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο ψυχολογικό πρόβλημα του Άρη. «Συγχαρητήρια στην Κύμη για τη δίκαιη επικράτησή της. Θεωρώ ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο πλάνο μας και κινηθήκαμε όπως θέλαμε πνευματικά και σωματικά. Αυτό που θέλαμε ήταν να βελτιώσουμε το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, το καταφέραμε και μέχρι τα μισά του είχαμε μια μεγάλη διαφορά και δείχναμε να ελέγχουμε το παιχνίδι. Εκεί η Κύμη άλλαξε τον τρόπο άμυνας, έγινε πιο επιθετική, έπαιξε στο όριο του φάουλ και όπως πρέπει να παίζει μια ομάδα που μάχεται για τη ζωή της. Παλεύει για κάθε κατοχή. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σ’ αυτήν την πίεση. Είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Βεργίνη, τα φάουλ του Μποχωρίδη, την αποβολή του Τζόουνς… σημαντικά παιδιά για την ισορροπία μας σε άμυνα και επίθεση. Μετά βγήκε το ψυχολογικό μας πρόβλημα στην επιφάνεια. Δεν είναι δικαιολογία, ούτε μου αρέσει να μιλάω για ψυχολογικά προβλήματα, δεν δικαιολογείται τέτοιο κενό, αλλά τα παιδιά έχουν να διαχειριστούν σειρά δύσκολων αποτελεσμάτων. Αντιλαμβάνομαι τι μας συμβαίνει, είμαι μαζί τους 100% και είμαι σίγουρος ότι το κλίμα θα γυρίσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δυστυχώς τον στεναχωρήσαμε για μια ακόμη φορά».

Για το μεγάλο επιμέρους σκορ που δέχθηκε η ομάδα του, είπε: «Είδαμε ένα ίδιο παιχνίδι όπως με τον Χολαργό. Η διαφορά ήταν ότι με τον Χολαργό με το που μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη διαφορά, ενώ σήμερα την αυξήσαμε και μετά από ένα σημείο δεν ανταποκριθήκαμε στην επιθετικότητα της Κύμης. Είμαστε στον Άρη, είμαστε επαγγελματίες, δεν μου αρέσει να επικαλούμαι το ψυχολογικό κομμάτι αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να μη δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται μία νίκη και μετά πολλά θα αλλάξουν. Όταν θα νιώσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, όλα θα αλλάξουν».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει άρση του ban, απάντησε: «Θεωρώ ότι δεν μπορεί να λυθεί εύκολα και άμεσα. Δεν θέλω να πω τι έχουμε συζητήσει με τον κ. Γουλιέλμο. Ακόμη και ότι έχει να κάνει με την ελληνική αγορά, δεν υπάρχει κάτι εμφανές που θα κάνει τη διαφορά. Δεν θέλουμε να κάνουμε αλλαγή έτσι για να κάνουμε, αλά να φέρει αλλαγές στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα