Δίπλαρος: «Με τα "αν" δεν γίνεται να κάνουμε υποθέσεις... νίκης»

Κάτια Πετροπούλου
Δίπλαρος: «Με τα "αν" δεν γίνεται να κάνουμε υποθέσεις... νίκης»

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος αναφέρθηκε στις νίκες που θα μπορούσε να είχε κάνει ο Πανιώνιος με Περιστέρι και ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στο ερχόμενο ματς με την ΑΕΚ (29/12, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Κοιτάμε μόνο μπροστά

Στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, οι εμφανίσεις μας δεν κατέληξαν σε νίκη, την οποία τουλάχιστον στον εκτός έδρας αγώνα, διεκδικήσαμε με πιο πειστικό τρόπο, γιατί είχαμε προβάδισμα στο σκορ. Κοιτάμε μόνο μπροστά και με τα “αν” δεν γίνεται να κάνουμε υποθέσεις... νίκης, παρά τις καλές προδιαγραφές που είχαμε και τις καλύτερες προϋποθέσεις παραμονής που θα είχαμε δημιουργήσει, φτάνοντας στις τέσσερις νίκες.

Είμαστε συνηθισμένοι, όμως, να προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι και τον επόμενο στόχο που θέτουμε. Η ΑΕΚ διαθέτει καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες στο "ένας εναντίον ενός" και ξέρουμε τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Η αυτοσυγκέντρωση θα είναι το “κλειδί” για την απόδοση μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε συμπαίκτες και σε αντιπάλους να έχουν υγεία και Καλή χρονιά για το 2019».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα