Καστρίτης: «Έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι»

Καστρίτης: «Έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Άρη ο εκτός έδρας αγώνας (29/12, 18:00) με την Κύμη, τονίζοντας ότι οι παίκτες του είναι συνειδητοποιημένοι.

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο 36χρονος προπονητής του Άρη με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ υποστήριξε: «Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κύμη. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος μας 'καιγόμαστε' για τη νίκη, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Κύμη είναι μια ομάδα, η οποία έχει χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να ενισχυθεί και είναι σίγουρο ότι εντός έδρας θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και θα δώσει το 100% για τη νίκη. Το δυνατό τους σημείο είναι το γρήγορο παιχνίδι και οι πόντοι που παίρνουν από τον αιφνιδιασμό, καθώς και η παρουσία στο ρόστερ τους αρκετών παικτών, οι οποίοι είναι ικανοί και απειλητικοί σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, παρότι είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν. Είμαστε έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι να πάμε στην έδρα της Κύμης και να επιστρέψουμε με τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα