Tα Gazzetta Awards του Γιώργου Πρίντεζη!

Tα Gazzetta Awards του Γιώργου Πρίντεζη!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Tα Gazzetta Awards του Γιώργου Πρίντεζη!
Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης ψηφίζει τους κορυφαίους του 2018 στη μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr!

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επέλεξε τους δικούς του κορυφαίους!

Αθλητής της Χρονιάς: «Ο Αντετοκούνμπο είχε μια ακόμη καταπληκτική σεζόν και ουσιαστικά χάρη σε αυτόν οι Μπακς ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο ΝΒΑ. Συμμετείχε στο All Star και κάνει γνωστή την Ελλάδα παντού».

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Θα ψηφίσω την Κατερίνα Στεφανίδη γιατί θεωρώ πως είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή αφού όλοι θέλουν να την κερδίσουν».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα δώσω το βραβείο στον Δημήτρη Ράφτη γιατί έχει πετύχει το απόλυτο με τον Πετρούνια. Φροντίζει να τον έχει έτοιμο τη σωστή ώρα»

Ομάδα της Χρονιάς: «Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Κατέκτησε τα πάντα μέσα στο 2018 και επικράτησε της πανίσχυρης Προ Ρέκο μέσα στην έδρα της».

Αθλητής με Αναπηρία: «Κάθε αθλητής είναι πρότυπο και αξίζουν όλοι το βραβείο. Θα ψηφίσω τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη για την αξιοθαύμαστη πορεία του»

Fair Play: «Θα ψηφίσω τον Απόλλωνα Βουναρακίου. Αν ήταν ομάδα επιπέδου θα έκανε τον γύρο του κόσμου η κίνηση τους μέσω των social media. Μπράβο τους».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards