Η... πράσινη «Γιορτή του Παιδιού» στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Η... πράσινη «Γιορτή του Παιδιού» στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Gazzetta team
Η... πράσινη «Γιορτή του Παιδιού» στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

bet365

Χαμόγελα και παιδικές φωνές στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ, αφού η αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του «τριφυλλιού».

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδιού, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (23/12), στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ. Εκατοντάδες μικροί φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες και διασκέδασαν με τις εκπλήξεις που ετοίμασαν για εκείνους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, ο ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, από τις 19.00, η ομάδα της παιδικής κερκίδας ΟΠΑΠ προσέφερε στα παιδιά face painting, διαδραστικά παιχνίδια και free style διασκέδαση. Μαζί τους ήταν ο πράσινος Άγιος Βασίλης Mr. Green, καθώς και οι Fan Patrol, οι οποίοι έπαιξαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το «παρών» στη γιορτή έδωσε και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα στους φιλάθλους πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα, η διεθνούς φήμης σαξοφωνίστρια, Yarden Klayman διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με τις εξαιρετικές της μελωδίες, όπως έκανε άλλωστε και στην αναμέτρηση με την Armani Milan.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί καθώς γέμισε με χαμόγελα τα παιδικά πρόσωπα.

Γι’ αυτό και ανάλογες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά θα επαναληφθούν μέσα στη σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα