Χωρίς Λάνγκφορντ και Παπαπέτρου κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Χωρίς Λάνγκφορντ και Παπαπέτρου κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να... αφήσει πίσω τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε και προπονήθηκε με δύο απουσίες ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (23/12, 21:00).

Οι «πράσινοι» θα κληθούν να... ξεχάσουν τις συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη και με τον Γιώργο Βόβορα ξανά στον πάγκο τους θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ (23/12, 21:00).

«Μέσα» Χάντερ και Σαντ-Ρος για Παναθηναϊκό, τελευταία στιγμή ο Σάκοτα

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τους πόνους στον καρπό του δεξιού χεριού, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκόμισε θλάση στον αριστερό προσαγωγό στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εβερτον – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Γιορτή του Παιδιού και Yarden Klayman

Η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τα εισιτήρια για όλα τα παιδιά θα κοστίζουν 1 ευρώ, ενώ η ομάδα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ με τις οικογένειές τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα εισιτήρια για όλα τα παιδιά κοστίζουν μόνο 1 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά και μόνο στα εκδοτήρια του γηπέδου! Ελάτε στο γήπεδο, δείτε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και απολαύστε τις εκπλήξεις που θα προσφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, ΟΠΑΠ.

Οι εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν από τις 19.00, θα λάβουν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο των κερκίδων, στο δεύτερο επίπεδο, στις θύρες 3, 7, 11, 13 και 15.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της παιδικής κερκίδας ΟΠΑΠ θα προσφέρει στα παιδιά face painting, διαδραστικά παιχνίδια, free style διασκέδαση, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακά κάλαντα. Κοντά τους θα είναι ο Mr. Green και οι Fan Patrol, που θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επίσης, η διεθνούς φήμης σαξοφωνίστρια, Yarden Klayman θα βρεθεί και την Κυριακή (23/12) στο ΟΑΚΑ ώστε να διασκεδάσει τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες! Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί πριν την έναρξη του αγώνα, από τις 20:15 έως τις 20:30 καθώς και στο ημίχρονο του αγώνα!

Τα εισιτήρια για τους γονείς και τους υπόλοιπους ενήλικες φιλάθλους τιμώνται προς 7 ευρώ + 3 ευρώ ενίσχυσης προς τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ενώ υπάρχουν και ορισμένα εισιτήρια που κοστίζουν 17 ευρώ + 3 ευρώ ενίσχυσης για τον Α.Ο.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
Αναφορικά με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.
Την Κυριακή 23/12 θα λειτουργούν από τις 18.45 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα